Penibililor !

Cand scriu, incerc sa am un limbaj controlat. Oricat de tentat as fi sa imi vars uneori naduful, stiu ca intr-un spatiu public asta e riscant si uneori nedrept. De data asta insa, cuvantul din titlu este tot ce am putut gasi mai elegant.

Acest “PENIBILILOR !” este adresat urmatorilor:

– Consiliul Local Cluj-Napoca

– Intop – Impact

– Ben Ben

– Banca Transilvania

– Oncos

– Consortiul Universitatilor Clujene (vreau sa le insir, pentru a ramane pentru eternitate : UBB, UTCN, USAMV, UAD, Academia de Muzica, UMF)

In aceasta seara, la meciul “U” – CFR, un grup inimos si cu intentii bune a umblat aproape din om in om pentru a strange donatii. Suma stransa nu era destinata coregrafiei, nu era destinata vreunei cauze sociale. Suma stransa (o veti afla la timpul potrivit) a fost destinata oferirii UNEI MESE PENTRU JUCATORII si stafful “Universitatii” Cluj dupa meci, INDIFERENT DE REZULTAT. S-a mobilizat galeria, spectatorii, pentru a oferi o MINIMA recompensa oamenilor aia cu “U” pe piept.

Din inaltul functiilor si averilor celor insirati mai sus, nu s-a gasit NIMENI sa ofere macar atat. Nu speram in prime, nu speram in salarii restante, nu speram in buget pentru viitor. Speram ca, dupa ce initiativa suporterilor a fost anuntata public de cateva zile, sa se gaseasca vreunul din conducatorii entitatilor mentionate care sa aiba DECENTA si CIVILITATEA de a veni in sprijinul acestei echipe a nimanui. Ba nu, ea este A NOASTRA a CLUJULUI. Mai este? Sau e doar o iluzie si ea mai exista doar in sufletele a cateva mii de nebuni care cred ca o istorie care ieri a implinit 93 de ani nu se poate sterge pur si simplu cu buretele doar din ordine venite de pe dealuri sau de prin birouri?

Despre meci, intr-o alta postare. Acum doar atat: PENIBILILOR !!!!!!!

PS: Actionarul majoritar a fost omis din lista, el este definitia insasi a notiunii de “penibil” .

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s