O ora cu…….

Astazi, la Medias, burgul din mijlocul Transilvaniei, are loc un “eveniment” care ar  trebui sa miste inimila multora; “O ora cu Luminita” este o “intamplare” in care “oameni faini din Medias” se intalnesc in parcarea unui supermarket. De ce? Simplu: pun mana de la mana si cumpara tot ceea ce copiii unui centru de asistenta au nevoie. E absolut intamplator ca asta se desfasoara aproape de Sfintele Sarbatori ale Craciunului, asemenea “intamplari” au loc tot timpul anului. O mana de oameni inimosi se straduiesc sa dea din multul/putinul lor pentru niste copii aflati in suferinta. Este sau nu intamplator ca aceasta manifestare are ca suflet niste Doamne cu inima mare.

O ora cu Luminita

Clujul metropilitan poate prelua aceasta initiativa care poate deveni un brand. Un brand al omeniei si al griji fata de cei aflati in suferinta. Pot fi copii (ca in cazul Mediasului) sau pot fi persoane varstnice.

Exista in Cluj atatea organizatii cu “greutate” . Sa amintesc Lioness, AFA, si am spus cateva doar. Care fac asa ceva probabil. Probabil ca sunt mai putin prezente in constiinta colectiva. De aceea lansez de aici provocarea : Haideti sa preluam stafeta de la Medias si sa organizam “O ora cu……” (completati voi). In parcarea unuia din multele supermarketuri din Cluj. unde sa poata veni oricine doreste sa contribuie pentru mai binele semenilor sai.. Sa facem din “O ora cu……..” un brand. Ma angajez sa obtin de la Doamnele din Medias “drepturi de autor” !!!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s