Emil Boc ne crede prosti pe toti

De luni de zile suporterii “Universitatii” Cluj solicita ca Primaria si Consiliul Local sa faca publice contractele de vanzare respectiv de licenta exclusiva cu titlu gratuit a marcii in ceea ce priveste tranzactia prin care Consiliul Local, proprietar pe atunci a aproape 70% din actiunile SC FC Universitatea Cluj SA, vindea 51% din actiuni catre Florian Walter, omul care trei ani mai tarziu “paraseste corabia” in mod las si fara macar sa spuna un “la revedere” si eventual “Multumesc ca mi-am facut imagine alaturi de brandul Universitatii”.

Mai mult, vineri 25 ianuarie, Asociatia Sepcile Rosii 1919 depune o solicitare oficiala in acest sens, pe baza Legii 544 a liberului acces la informatii cu caracter public, cerand actele OFICIALE si SEMNATE. 

uclujAzi dimineata , Consiliul Local al Municipiului Cluj-Napoca se intruneste in sedinta “de indata” pentru a stabili mandatul reprezentantului sau in cadrul Adunarii Generale a Actionarilor SC FC Universitatea Cluj SA ce are loc in aceeasi zi. In cadrul discutiilor, raspunzand (vai, cata promptitudine!) solicitarii suporterilor, primarul minuscul are o replica demna de cascadorii rasului: “Dar documetele sunt publice, sunt pe site-ul Primariei din 2009”. Uitand ca de o vreme, cam de cand subiectul “marca si sigla” au devenit discutie publica, documentele fusesera retrase de pe site. Uitand , MAI ALES, ca suporterii nu au cerut niste drafturi ci DOCUMENTELE SEMNATE, care au, asadar, un caracter OFICIAL. Minune, documentele reapar pe site, DAR in aceeasi forma de draft, ca anexe ale HCL 372/2009. Domnule Primar, ne crezi prosti pe toti? Una cer suporterii, alta “ofera” declaratia de azi a Primarului. Sigur, aceasta “declaratie” nu are caracterul oficial al unui raspuns la adresa depusa in 25 ianuarie, dar ofera imaginea clara a seriozitatii cu care minusculul trateaza problema de suflet a “U”istilor.

PS: Intre timp, AGA a “votat” prin vointa “actionarului” Ioan Marginean (marioneta Walterului), abilitarea acestuia de a cere Tribunalului Comercial insolventa societatii. Esenta unui asemenea contract este folosirea cu buna credinta a bunului primit sub licenta, in nici un caz sa iti bati joc de el. Marca a fost cedata unui club care, de la datorii de 5 milioane de lei a ajuns la datorii de aproape 30 de milioane . Daca nici asta nu e “maculare a imaginii”, nu stiu care mai e ! Asadar, domnilor consilieri, ce mai asteptati ? Aceste datorii uriase, litigiile nenumarate, probabila declarare a starii de insolventa (acum ca exista “decizia AGA”) nu sunt, pentru domniile voastre, destule motive de a invoca clauza prevazuta in art 15 paragraful II al contractului care spune ca incetarea contractului se poate face “prin reziliere, in cazul neexecutarii culpabile a obligatiilor contractuale de catre una din parti” ?

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s