Minciuna are picioare scurte (iar Jandarmeria nu stie)

Dedicata D-nei Plutonier Pop Anda-Mirela, “purtatorul de vorbe” al Gruparii de Jandarmi Mobila Cluj-Napoca – “responsabila cu difuzarea informatiilor publice” asa cum scrie pe site-ul Gruparii, Domnilor Budisan si Ghita, “artizanii” misiunii din 25 februarie de pe ClujArena.

Doamna, Domnilor, daca nu ati avut decenta sa spuneti adevarul, internetul o face. Comunicatul Gruparii de Jandarmi Mobila Cluj-Napoca citat de Ziua de Cluj spune ca : “…..fanul care a pătruns pe gazon a fost şi el amendat, iar conform comunicatului jandarmeriei acesta este un susţinător al lui “U” din judeţul Sălaj….”

Sa il vedem :

Acesta este, asadar, “sustinatorul lui U” conform Gruparii de Jandarmi Mobila. Unii spun ca ar suferi de o anume boala. Ma pot gandi ca e o “sageata” a Jandarmeriei? Identitatea individului a fost confirmata atat de agenti ai Scutului Negru cat si de spectatori prezenti la meci.

Daca dupa asemenea imagini, “purtatoarea de vorbe aiurea” a Gruparii De Jandarmi Mobila, impreuna cu superiorii care o gireaza, nu isi dau o DEMISIE de onoare, inseamna ca in tara asta suntem doar niste roboti in mainile unor nemernici !

PS: multumiri lui Gelu Radu si http://www.ucluj.ro pentru informatie !

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s