Nu puteti voi printa, cat putem noi cumpara ! – UPDATE

Bunul meu prieten, “autor anonim” de zicere populara, a caracterizat perfect o “stare” cum numai noua, “U”istilor, ni se poate intampla. Titlul asta va sta in sirul de “inspiratii” inceput, poate simbolic ca e 8 martie, cu “Mama te iubesc, dar nu ca pe U” Promisiune tinuta! Azi, intre 17,30 si 19,00 a fost o adevarata efervescenta la casele de bilete de la ClujArena. “Bilet de solidaritate – 5 lei” scrie pe bilet. Si mai scrie asa: “U a fost si trebuie sa ramana O IDEE”. Pentru aceasta IDEE a venit Tavi de la Satu Mare sa cumpere “bilete de solidaritate”. Pentru aceasta IDEE a fost coada la casa. Pentru aceasta IDEE am primit azi 5 lei de la un venerabil profesor universitar in varsta de 92 de ani care nu se mai poate deplasa si care mi-a spus :“Vreau sa cumoar si eu un bilet. Cand mi-l aduci, o sa il pun in albumul cu fotografii de la castigarea Cupei in 1965”. Pentru ei: copii-U-Cluj-bileteMultumesc Tavi, Calin, Luci, Mihai, Ciprian, Coco, Vlad, Dorin, Adi, Lavinia, Mihaela, Cristina, Kuki, Gabi, George, si TUTUROR celorlalti, pentru inca o “intamplare unica” ce poarta amprenta “U”. Doar o parte din noi, imortalizati de Tiberiu Matei pentru redactiadestiri.ro : suporteri-bilete1Intrebare retorica: imaginile astea (si multe altele) vor ajunge peste tot. Cat de bine vor dormi la noapte toti netotii, toti prostii, toti reprezentantii “noului Cluj” si ai “noii Romanii” ?

UPDATE : Lansez o provocare personala: ma adresez companiilor clujene (si nu numai). Companiile care vor cumpara cele mai multe “bilete de solidaritate” vor primi din partea Calhoon’s Blog un tricou-replica al “Universitatii” cu semnaturile tuturor jucatorilor si staff-ului. Tricoul va avea putere de simbol, va putea sta inramat in sediul Dumneavostra ca o dovada a implicarii in comunitate.

Termen : luni 11 martie orele 17,00 . Vor fi luate in considerare intr-un clasament  companiile care achizitioneaza minim 200 de “bilete de solidaritate”. Mesaj aici pentru confirmare. Rezultatul va fi anuntat marti 12 martie. Am aruncat manusa !

1 thought on “Nu puteti voi printa, cat putem noi cumpara ! – UPDATE

  1. Ce bine ma simt cand sunt de aceeasi baricada cu cineva care are valori si idei, atitudini si afect, directionate spre acelasi subiect !
    RESPECT !

Leave a comment