Intr-o tara normala……

Si a venit si ziua in care putem vedea cu totii ce pretentii are Walter. S-a publicat tabloul credal preliminar. Pe Walter il voi trata la sfarsit. Pana atunci, cateva remarci importante :

ucluj– in lista impresionanta de jucatori cu creante la “U” Cluj NU SE REGASESC “oamenii de casa” ai Prodancai : Viorel Dinu, Paulinho, Alex Dos Santos, Lupu, Nastasie, Paraskevas; aia au fost “platiti la zi” pentru “serviciile” lor dintre care cele de la Iasi sunt de notorietate.

Marele Blond de Alba are o avere frumusica, din moment ce “isi permite” sa “crediteze” clubul asta napastuit cu peste 600,000 de lei; ca nu sunt ai lui banii, e o chestiune secundara

– nu l-am cautionat pe Horea Tiril cu foarte multa credibilitate, avand in vedere ca a fost numit de judecatorul sindic la propunerea lui Walter; recunosc insa ca a depus o munca de apreciat, a “produs” doua documente care TREBUIE studiate atent de oricine si din care va intelege foarte multe : Raportul de verificare a creantelor si Tabloul preliminar credal.

daca cineva parcurge cu mai multa atentie tabloul constata ca daca scadem valoarea “manariilor” marca Walter-Marginean, datoriile nu sunt asa de mari; avand in vedere ca cele catre finante sunt doar aferente anului 2012, cand s-a hotarat cuplul amintit sa faca JAF, raman datorii minuscule pentru activitatea curenta si la cifra de afaceri derulata.

Special despre Walter : O sa incep cu intrebarea pe care multi i-o vor pune : NE CREZI IDIOTI ? Sa ma explic:

– Walter ii “da” actiunile lui Marginean cu 5,107,338 lei si apoi cere banii astia clubului. CAT DE IDIOTI NE CREZI ?

– Walter “crediteaza” clubul pe baza a 53 (cincizecisitre) contracte de imprumut in valoare de 7.654.698 lei in perioada 2009-2012 , ia vreo 15 jucatori GRATIS si vreai sa isi ia inapoi banii . CAT DE IDIOTI NE CREZI ?

– Walter cere initial 15,287.726 lei. “Pe persoana fizica”. Sa inteleg ca sunt venituri personale. Si ca, nu-i asa, ca un cetatean onest, a platit pentru aceasta suma neta impozit pe venit. De 16%. Adica vreo 2,900,000 lei. Aproape 900,000 de euro. Vedem si noi vreo dovada ? CAT DE IDIOTI NE CREZI ?

Intr-o tara normala, dupa publicarea acestor doua documente, se auzea zornait de catuse. In orice tara normala se gaseau jurnaisti de investigatie care sa inceapa sapaturile. Intr-o tara normala, autoritatile erau deja in alerta si bateau la usi. Intr-o tara normala se gasea o casa de avocatura care isi facea un nume din demascarea tuturor manarelilor facute la acest club.

Intr-o tara normala…….

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s