Cinsteste ISTORIA, Onoreaza SIMBOLURILE !

Sfarsitul asta de saptamana e unul de neuitat pentru suflarea “U”ista. Un proiect nascut din dorinta de a pastra vie traditia celui mai iubit club sportiv al Clujului, unul plin de istorie si de momente de neuitat, sta sa fie oferit tuturor.

Joi 18 aprilie, de la orele 18,00 la Stadionul Dr.Mircea Luca va avea loc lansarea oficiala a celei de-a doua editii a capodoperei maestrului Ioan Chirila “Sepcile Rosii”. Aparuta initial in 1969, cu ocaziua semicentenarului “U”, cartea “vorbeste” despre un “U” de poveste, impreuna cu unul din simbolurile sale adevarate si de neuitat, celebrul numar 5, Doctorul Mircea Luca. Evenimentul de joi se adreseaza “U”istilor de ieri si de azi, tuturor celor care simt in alb-negru.

sepcile-rosii-r1

A doua zi, vineri 19 aprilie, cartea lui Ioan Chirila “vine din cer”, de acolo de unde, cu dragoste si multa ingaduinta, ne vegheaza atat maestrul Chirila cat si doctorul Luca. La ora 20,00, un parasutist va aduce cartea si o va depune simbolic pe gazonul stadionului din Parc. Spre bucuria miilor de “U”isti pe care ii dorim in tribunele stadionului.

afis_parasutist_OK resize

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s