Salvati TAROM !

Dupa cum vedeti, dragii mei, nu exista limite pentru sacalii post-decembristi. Au devalizat tot. Am “scapat” de minerit, de flota, de siderurgie, de industria chimica, de cea energetica. Se pare ca 2013 e “anul transporturilor”. O “privatizare” de tot rasul la CFR Marfa si acum un atac marsav si fara precedent la Compania Nationala TAROM. Cand spun toate astea ma gandesc la intregul spectru politic. Absolut TOTI sunt o apa si un pamant. TOTI isi urmaresc propriile interese si atat.¬†

TaromRaduTatarDaca acum nu intervenim prin vocea societatii civile (dar nu cea “inregimentata” ci masa de “anonimi” care le da acestor cretini votul) , vom asista la un nou “episod MALEV”. TAROM a reusit, sub conducerea lui Heinzmann (managerul privat numit in noiembrie 2012) sa redevina profitabila. Nu e de ajuns, se pare ca asta incurca jocurile “baronilor”.

Calhoon’s Blog si Aviatia Civila Cluj se alatura tuturor acelora care se vor manifesta impotriva unei adevarate “lovituri de stat” la TAROM. Pana nu e prea tarziu!

Amanunte gasiti aici :

Salvati TAROM de puscariabili

Amanunte si initiative gasiti si pe blogul Aviatia Civila Cluj , aici :

Aviatia Civila Cluj

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s