Intoarcerea la sufletul romanesc

Va spuneam de initiativa unui grup de pe Facebook numit “La Blouse Roumaine”. Sub deviza “Sa imbracam planeta in IA romaneasca”, grupul a initiat o adevarat miscare. Si s-a intins pe tot mapamondul, de la Veracruz la Bali si din Norvegia in Australia.

Orice cuvant paleste in fata imaginilor. Asa ca m-am hotarat sa las cuvintele sa se “hodineasca” si sa va arat ce pot face romani faini cand simt romaneste. Nu stiu cum se face dar imaginile ce urmeaza ilustreaza parca prezentul nostru ca natie daca vrem si simtim romaneste. La Medias, “Oamenii lui Tomi” (de care v-am mai vorbit), impulsionati de o “Pledoarie pentru ie” venita din suflet, s-au strans la hanul Greweln. Ce a iesit, vedeti in cateva instantanee:

Medias 1

Medias 2

Medias 3

Medias 4

Medias 5

Medias 6Multumesc D-lui Marcel Campeanu pentru aceste instantanee ce vor ramane peste ani. Sunt convins ca le vom numi “Amintiri de la Editia INTAI a Zilei Universale a IEI la Medias”

Trebuie musai sa mentionez initiatica companiei aeriene BLUE AIR care s-a alaturat initiativei si au surprins pasagerii care au zburat in ziua de Sanziene  Insotitoarele de zbor si personalul de la sol au purtat ia romaneasca. Sa lasam imaginile sa vorbeasca,din nou :

Blue Air 0

Blue Air 000

Blue Air 00iar pasagerii au participat si ei la aceasta frumoasa si unica initiativa :

Blue Air 2

Blue Air 3

(Fotografii de pe pagina de facebook a companiei BLUE AIR)

Multe asemenea momente deosebite s-au intamplat luni, 24 iunie, de Sanziene, de-a lungul si latul mapamondului. Toate acestea ne pot face sa ne gandim ca dam bani grei sa facem studii pentru un brand de tara. Brandul de tara este PORTUL ROMANESC. Purtat cu mandria de a fi ROMANI !

Advertisements

One thought on “Intoarcerea la sufletul romanesc

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s