O victorie a normalului in tara anormalului

Am “vazut” azi un meci. Unul pe care nici o televiziune nu l-a transmis. L-am “vazut” pe livetext, dar mai ales l-am simtit emotional. Un meci de baraj indelung contestat. De prosti. Ca sunt in tara asta cata floare si iarba ! Ca, vezi doamne, nu e “regulamentar’. Ca parca “regulamentare” au fost licentele obtinute de o groaza de echipe ce nu au dupa ce bea apa. Nu mai insist pe subiectul asta, am scris destul.

Doua echipe care impreuna aduna aproape 200 de ani de traditie au dat un sut in fund unui sistem corupt pana in maduva. Una la TAS, cealalta intr-un meci de baraj. Spre disperarea (sunt convins) ai unora care vor un fel de “Daciada” de pe sate in locul primei ligi, “U” Cluj si Rapid vor juca si la in noul sezon in Liga I. Si in loc de un anonim “derby” Chiajna – CSMS Iasi (un nume mai comunist nu puteau gasi?) , va avea loc din nou cel mai vechi meci din istoria primei ligi din Romania .

O sa spuneti ca ma entuiziasmez degeaba. ca e doar o mica victorie, o palpaire doar. Poate. Dar de dragul fotbalului – spectacol, de dragul tribunelor efervescente in comparatie cu niste scaune goale, ma bucur ca aceasta mica victorie a normalului impotriva “regulamentelor” a impuns fundurile nesimtite ale oficialilor federali. Chiar daca e o biata pioneza, tot o simt. Si vine ea, sunt convins, si vremea piroanelor !

Sa ne bucuram, asadar, de “U” si de Rapid. Carcotasilor, “regulamentarilor” le transmit ca uneori chiar e adevarat, “nu mor caii cand vor cainii!”

Advertisements

One thought on “O victorie a normalului in tara anormalului

  1. Bine-ar fi batrane sa ramana amandoua in A. Dar la noi nu e nimic sigur. M-ai avem putin de asteptat. Dar, cum spui, va fi cel mai vechi meci din tara, si, parerea mea, daca galeria Universitatii ar cauta infratiri, singura care ar merita ar fi infratirea cu galeria Rapidului.
    Tempo “U”!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s