Mobilier urban….a la Medias

Cand le-am privit prima data, credeam ca sunt ajustate cu Photoshop. Am aflat ca nu e asa. Ca sunt reale. La ce ma refer? La o initiativa unicat (din cate stiu) in Romania:

statie 1Se intampla la Medias. Regia de transport locala, impreuna cu o firma de publicitate, au decorat statiile de autobuz. Intr-un mod extrem de inspirat. Un carcotas ar spune ca asa face asteptarea mai usoara. Poate si asta. Dar in mod sigur bucura ochiul si face dintr-un loc public altfel neutru si cenusiu, ceva viu, ceva uman.

Nu e prima data cand scriu despre initiative din Medias. Pana acum am scris (poate nu destul) despre inimosii “oameni ai lui Tomi” si initiativele lor. Inclusiv acea “initiativa pentru Medias” care a implinit, in 20 iulie, un an de existenta. Le doresc sa aniverseze multi ani de acum incolo. Desi stiu ca isi doresc sa “aniverseze” prin rezultatele eforturilor concretizate. Ceva imi spune ca suflul pozitiv, comunitar, uman pana la urma, creat de acest grup inimos de oameni, a gasit ecou si in mediul antreprenorial. Poate, incet incet, si in randul autoritatilor. Pentru ca, pana la urma, autoritati si regii de transport, de apa, de utilitati, sunt (ar trebui sa fie) “sclavele” comunitatii. Cand interesele se intalnesc, se nasc idei si initiative ca la Medias.

Ca sa va “tentez” , va las sa va delectati cu frumusetea acestor statii proaspat decorate. Si poate, intr-o zi, le veti vedea cu ochii fiecaruia. Sunt sigur ca va veti bucura:

statie 3statie 4statie 5statie 2

Sursa foto: pagina de Facebook a I LOVE MEDIAS.

Advertisements

2 thoughts on “Mobilier urban….a la Medias

  1. Absolut incantator. Felicitari celor cu initiaitva si artistilor care au infaptuit-o.
    Cu ingaduinta ta batrane, tempo “U”!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s