Limbaj…

“Si pentru ca efectiv e vremea sa uitam de “manusi”, va rog respectuos, domnilor Cinpoeru, Ilies, Hossu, Cuibus, Abrudan si altii carora limba ascutita le e suficienta, sa va regasiti in efortul comun de a bucura inimile inocente. Si sa incetati sa va complaceti in balcareala virtuala. Veniti in real, Domnilor, puneti umarul . Daca nu va regasiti in eforturile noastre, o puteti face individual.Sau in grup. Prea putin conteaza.”

Textul de mai sus imi apartine. In postarea anterioara faceam apel la un efort comun. Chiar daca ne despart idei si principii. Am primit urmatorul raspuns :

“…El continua sa jigneasca , incurajat de ceilalti din asociatie. Bineinteles, ca ei au dreprtul sa jigneasca pe altii. Ei sunt facuti din sula de mari “U”-isti,  restul, PULIMEA, cum ne spune domnul Tulbu sunt niste prosti..”

Am incercat sa folosesc un limbaj decent. Cele doua texte. puse unul langa altul sunt edificatoare. Nu am “aplecarea” spre cuvinte tari. Nu imi sunt comune limbajului. Recunosc umil, nu sunt un jurnalist cu stiinta scrisului. Nici cu experiente de investigatii. Sunt doar UN PROST, un “batran obosit” cum ma “onoreaza” un alt mare caracter, unul caruia trebuie sa ii tragi un “ciocu mic”. Unul din cei peste O SUTA DE PROSTI care au ales SA FACA.

Imi spun unul sau altul, oameni “neutri” ca e pacat de aceasta balcareala. Ca e intre “U”isti si nu e bine. Le spun acum, aici, lor si celorlalti : nu e inre”U”isti. E intre niste oameni mai prosti de felul lor care isi pierd timpul si isi consuma resurse materiale , si niste veleitari.

Probabil ca logica m-ar face sa ma retrag din aceasta lume careia nu-i apartin. Uneori insa faci si gesturi care sfideaza logica. Asa ca nu ma voi retrage. Si voi continua sa ma bat cu toti aceia care inlocuiesc argumentul cu invectiva. As sta oricand, vertical, in fata oricui ar dori sa poarte o discutie civilizata si argumentata. Am incercat sa o fac. Sunt dispus in continuare. Daca in fata ta nu ai persoane ci invective din spatele unui monitor, vina nu este a mea! Eu inca astept !

 

Advertisements

4 thoughts on “Limbaj…

  1. cred ca ar fi cazul sa incetezi si tu cu scrisul pe blog, era mult mai bine daca ai fi sunat si ai fi vorbit cu ei fata in fata. mai mult ai agravat situatia cu aceste articole. este o vorba “cel mai destept cedeaza”

      • Nu este nevoie de conditii. Este foarte usor si mult mai bine sa ii dai pace unui om care nu are nimic de facut. Iti mai spun o vorba ” nu te pune cu prostul, pentru ca te coboara la nivelul lui si te bate cu experienta” . De data asta este vina ta pentru ca ai reinceput circul. Daca nimeni nu-i raspundea la postari pe guestbook, nu avea cu cine sa se certe si murea circul din fasa

  2. Batrane. Se pare ca sunt unul dintre putinii care inteleg notiunea de “batran” in acceptiunea dorita de acest mediu…
    Doar atat: respectul meu pentru tine ramane intact.
    Tempo “U”!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s