Sfarsitul ca un inceput

Scrie prietenul meu Ovidiu Blag :”…nu vine decît să confirme că asta nu e U Cluj...”, intr-o poztare imediat dupa finalul meciului Ripensia -“U” Cluj 2-1 in Cupa Romaniei.

Chiar asa e. Asta e “U” Cluj doar pentru ca, fraudulos, cu complicitatea nesimtitului de primar care i-a “donat” printr-un contract dubios numele si palmaresul, continua acel “U” Cluj pe care eu, Ovidiu, atatia si atatia altii il stiam.

uclujProblema nu sunt cei care, vremelnic si la fel de fraudulos, joaca azi cu “U” pe piept. Astia atata pot si nu-i poti acuza decat ca sunt “prieteni cu fotbalistii”. Problemele sunt la nesimtirea si lipsa de respect a unui oras fata de un simbol. Cateva mii de “nebuni” (cei vizibili) inca spera. Alte multe, multe mii sufera tacut. Si cativa NESIMTITI isi bat joc.

De la nesimtitii aia nu mai am nici o speranta ! Dar niciuna. Poate, ca ultim gest inainte de a merge sus pe deal langa sponsori, ii cer primarului fara coloana Emil Boc sa faca un singur lucru : sa anuleze contractul ala perfid si dubios, sa recupereze marca si palmaresul si sa le ofere “U”istilor. Ii promitem ca apoi nu ii mai cerem nimic. Nici lui nici celor care ii vor urma. O sa pornim de unde putem, cum putem, cu cine putem. dar curati, demni, cu fata si sufletul zambitoare. Exemplul Ripensia e graitor. Ca daca nu…….

Mai spune Ovidiu in postarea sa: “O situație disperată, într-0 zi în care ne-am fi spus că Gheorghe Bodea ne-a arătat calea….“. Inspirat si plin de continut, Toate astea sunt spuse in ziua in care s-a lansat primul volum al interviului cu regretatul Gh. Bodea. http://www.ucluj.ro prin grija lui Gelu Radu si cu ajutorul “U”istilor au facut posibila aceasta lansare. Simbolic, chiar in ziua in care clonele si purtatorii ilegali de simbol mai puneau o talpa viitorului .

Imi dau seama ca scandarea galeriei “U” Cluj nu moare e mai actuala ca niciodata. “U” Cluj traieste. Cu noi. Prin noi. E nevoie doar sa ne scuturam si sa pornim actiunea…..

PS: Intregul articol al lui Ovidiu Blag AICI.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s