Lectia de umanitate

A venit de undeva informatia. O tanara femeie, de 30 de ani, mama a trei copii , este foarte bolnava. Numele ei este Mihaela Belciu. Locuieste in Medias. Se afla pe lista de asteptare pentru un transplant de ficat. Pana atunci (doar Bunul Dumnezeu si un sistem sanitar birocratic stiu) , viata ei depinde de un tratament extrem de costisitor.

Cazul a intrat in atentia comunitatii.. Oameni inimosi si plini de spirit comunitar au inteles ca trebuie sa intervina. Joi, 10 octombrie, la ora 18 se organizeaza la sala Traube din Medias un Concert Caritabil. Toate donatiile vor merge pentru a sustine financiar eforturile acestei femei :

Concert caritabilCalhoon’s Blog a incercat sa promoveze acest eveniment in mediul online. Am anuntat ca fiecare like si fiecare share vor insemna bani pe care Calhoon’s Blog ii va dona pentru aceasta cauza.

A fost un exercitiu extraordinar de unitate si spirit umanitar. Nu voi face nici o matematica, nici o statistica a like-urilor si share-urilor primite. Au fost peste o suta Nu asta era scopul. Donatia ar fi mers si va merge ORICUM catre Medias. Am simtit insa, ca fiecare like si fiecare share inseamna, de fapt, donatia fiecaruia dintre voi in acest scop nobil. 

Tuturor, prietenilor mei si necunoscutilor, pentru lectia asta de spirit umanitar , doar atat : MULTUMESC !

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s