Realitatea care bate sloganul

Vis implinit“O sansa pentru viata” este sloganul unei campanii de donare benevola de sange a Asociatiei REACT, impreuna cu Centrele de Transfuzii Sanguine. Rolul oricarui slogan este de a atrage, de a constientiza. Este, vrem nu vrem, un instrument de PR.

Medias, 29 mai 2014. Sloganul este pus in mare dificultate. Realitatea unor oameni inimosi il pune in umbra. El, sloganul, se inclina in fata dorintei de bine, in fata visului implinit. Asociatia REACT impreuna cu Crucea Rosie Medias si Comunitatea I Love Medias “umanizeaza” un slogan :

A ajunsAutospeciala Centrului Mobil de Donare intra pentru prima data in centrul Mediasului 

Nu as gasi cuvinte mai insiprate sa descriu actiunea decat cele spuse de Kadar Tamas, om fain de Medias : “După 11 luni, vis împlinit astăzi. De-a lungul timpului am donat haine celor ce n-aveau. Mai mult decât atât, alimente celor flamânzi. Mai mult decât atât, medicamente celor bolnavi. Mai mult decât atât, timp şi vorbe bune celor disperaţi. Cel mai mult ce putem dona însă cuiva, e sângele, viaţa. O echipă formidabilă a făcut posibil să donăm viaţă azi la Mediaş.”

Nu exista cuvinte care sa descrie bucuria si implinirea. Exista imaginile :

Incepe

Organizare

Voluntari

Donator2

Voluntar2

Organizatori

Si tot Kadar Tamas zice : “Poate spre 100 care ar fi vrut, 52 care s-au înscris, 25 care au reuşit să doneze sânge. Repetăm în toamnă? Mă înclin.”

 

 

Advertisements

2 thoughts on “Realitatea care bate sloganul

  1. Campania se numeste “O sansa pentru viata”. Medias-ul a fost genial, orasul si oamenii care s-au mobilizat cel mai bine. Jos palaria! Cristina – React

    • Am corectat. Scris in prea-plinul entuziasmului pentru o actiune reusita. Nu am pomenit intentionat nume, pentru ca faptele bune nu au nevoie de “reclama”. Nu inseamna ca nu merita toata dragostea si pretuirea atat Cristina Pascu cat si Dr. Marinela Lazar, si TOTI cei care au facut posibil aceasta “intamplare”. Chapeau, Cristina ! Calin.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s