“U” inseamna solidaritate

Dintotdeauna la “U” a contat mai mult solidaritatea umana decat efemere performante. Va amintesc ca intr-o friguroasa seara de 1 noiembrie 2008, intr-un moment in care insasi soarta echipei era pe muchie de cutit, cand stadionul urma sa se demoleze si nu era absolut nici o garantie ca se va face altul, o mana de “U”isti a facut un gest care a ramas unic: peste 20,000 de lumanari au luminat vechiul “Ion Moina” cu un mesaj pentru puternica echipa de “U”isti din ceruri. Pentru eternitate.

Vineri 23 ianuarie 2015, cei cu “U” in inima va invita inca o data la un eveniment de suflet. Intitulat “Solidaritate prin sport”, galeria “Universitatii” va organiza un maraton de fotbal intre echipe formate din suporteri. La eveniment participa, nu se putea altfel, o echipa de “Old Boys “U” si una a Centrului de Copii si Juniori, alaturi de echipe ale suporterilor. Scopul este de a strange fonduri pentru doua familii greu incercate : In noiembrie 2014, un elicopter militar apartinand Bazei 71 Campia Turzii se prabusea langa Malancrav, in nordul judetului Sibiu. Intre victime, maistrul militar Dorin Fodor si capitanul-comandor Corneliu-Gabrile Titiana. Copiii lor sunt juniori in cadrul Centrului de Copii si Juniori “U”. Un gest de pretuire, un moment in care FAMILIA “U” se aduna.

Evenimentul va avea loc la noua Sala Polivalenta iar biletul costa doar 5 lei. Sunteti asteptati sa va alaturati cu orice donatie, dar in primul rand, sa fiti alaturi de familia noastra.

Haide “U” !

afis 23 01

2 thoughts on ““U” inseamna solidaritate

Leave a comment