Asta e spiritul lui “U”

Nu am vazut demult o ECHIPA care sa arate atat de aproape de spiritul lui “U” ca aceasta noua echipa de handbal a “Universitatii”.

Azi a fost doar un pas mic spre ceea ce suporterii asteapta. Au castigat un meci pe care l-au controlat de la un capat la altul. Fetele sunt tinere si inca fac greseli. Dar incep sa arate un entuziasm al jocului demult nemaivazut la Cluj. Fara “implanturi exotice”, fara milioane de euro injectate, cu multa pasiune si drag de sportul pe care il practica.

Un cuvant special merita Cristina Laslo. Un urias talent, capitan al echipei nationale under18 campioana mondiala in 2014, Cristina e inca in creuzetul prefacerii dintr-un talent intr-o certa valoare. Are de cateva saptamani sansa sa fie antrenata de una din cele mai mari handbaliste pe care le-a dat Romania, dubla castigatoare de Champions League, o valoare care s-a intors in orasul si la clubul care au dat-o handbalului. Am surprins secventa revenirii de la vestiar dupa pauza, cand antrenoarea Carmen Amariei si jucatoarea Cristina Laslo paseau umar langa umar, cea de-a doua ascultand atenta sfaturi care s-au vazut in cea de-a doua repriza cand fata de 18 ani a zburdat pe teren.

Cristina-Laslo-Romania-U

Nu pot sa nu amintesc ca aceasta echipa frumoasa beneficiaza de doua handbaliste de mare valoare si mai ales mare caracter: Florina Chintoan si Magda Paraschiv, langa care Laura Popa, Abigail Valean, Irina Ivan, Roxana Carjan, Andrea Tetean si tinerele portarite Ana Maria Mazareanu (cu un meci aproape perfect azi) si Cristina Enache pot creste si pot deveni valori certe. Le asteptam pe foarte tinerele Raluca Petrus si Corina Biris sa isi dea valoarea talentului lor. Grupul este tanar si entuziast si merita intreaga sustinere a comunitatii si suporterilor.

Nu imi place sa ma entuziasmez usor, a fost, repet, doar un meci, dar premisele sunt frumoase. A fost si ziua in care publicul s-a intors cu drag spre echipa, aproape 2,000 de spectatori fiind o raritate in campionatul national de handbal. Sa fie intr-un ceas bun!

Haide “U” !!! 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s