Ei au fost cu totii acolo. Ca o familie

Nu sunt la prima “abatere”. Au strans bani in peluza pentru jucatori. Au colectat alimente si imbracaminte si au colindat satele oferind nevoiasilor, in prag de Craciun, o raza de speranta. De atatea ori au sprijinit diverse actiuni si turnee ale juniorilor.

Vineri 23 ianuarie s-au strans la noua Polivalenta pentru a arata ca familia “Universitatii” este vie si stie sa aline suferinte. Au facut un incredibil gest de solidaritate umana cu familiile Fodor si Titiana, incercate atat de crunt in urma accidentului de elicopter din noiembrie 2014. Copiii celor doua familii, juniori la “U”, au simtit inca odata ca apartin si marii familii in alb-negru.

5

Au jucat fotbal pentru Cupa “Solidaritate prin Sport”. Au aplaudat “batranii” pe care ii vedeau pe vechiul Moina asudand in tricoul alb-negru. I-au aplaudat pe juniorii care au luat atat de in serios confruntarea cu “oldboys”. Au fost acolo toti, indiferent de factiuni, grupari si, poate, vremelnice vrajmasii….

Nu vreau sa dau nici un nume. Pentru ca singurul nume ce merita acum mentionat este “Universitatea”. Cert este ca trei copii care sufera si familiile lor, au gasit alinare si constiinta ca mereu, la greu, pe langa familia proprie, mai au o familie. Cea mare, la fel de adevarata si la fel de unita.

Da, vineri 23 ianuarie au fost toti. Ei, cei care fac mereu ca spiritul venind de la academicianul Iuliu Hatieganu, Lazar Sfera sau doctorul Mircea Luca sa ramana etern. Clujul a mai primit o lectie. Nu stiu daca va reusi sa o asimileze. Dar stiti ce? Ei, toti, vor fi acolo si data viitoare. Pentru ca ei toti sunt familia “Universitatii Cluj”.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s