“Orasul comoara” e pe aparate

Voi prelua comentariul unui amic (nu i-am cerut voie, dar stiu ca nu se supara) : “Clujul este inert in astfel de momente. Pacat, acest oras “comoara” nu are suflet. Trist,foarte trist.”

A fost vineri seara un eveniment plin de emotie. Care a facut apel la solidaritate. S-a strans familia “Universitatii” in sprijinul familiilor Fodor si Titiana, lovite de soarta. Pierderea capilor de familie nu poate fi compensata, dar sentimentul ca in momente tragice nu esti singur, ca familia ta este familia mare a “Universitatii” poate aduce o alinare.

6

Nu pot sa nu remarc cu tristete ca la acest eveniment s-au alaturat doar doi parteneri traditionali ai culorilor alb-negre: Colorama si RoxerGrup si….. cam atat. Alaturi de partenerul permanent care e format din suporterii cu suflet. La evenimentul organizat de Fundatia Primavara Clujana si Peluza Sepcile Rosii, “marimile” orasului s-au facut (ca de foarte multe ori), ca ploua. Or fi fost ocupati…….

Ce vreau insa sa subliniez: media clujana a stralucit prin absenta. Atat la eveniment cat si in evocarea sa ulterioara. Inafara www.stiridesport.ro, partener media al actiunii si blogul lui Ovidiu Blag, azi, duminica 25 ianuarie, ora 15,00, nu vei gasi nici un fel de mentiune undeva in media clujana inafara site-ului mentionat. Bine ca apar tot felul de susanele si spovedanii. Au trecut 48 de ore. De acum e prea tarziu. Si-au dat “examenul” de solidaritate. Cred inca (naiv cum sunt) ca jurnalismul nu e doar despre tiraje, brat-uri, vizualizari sau like-uri. Cred ca e (ar trebui sa fie) si despre implicare. Doar ca de unde e nu ai ce astepta.

Nu ma mai mir, in aceste conditii, ca onor Primaria Cluj-Napoca a solicitat chirie pentru orele de la Sala Polivalenta. Doar suntem in in anul de gratie 2015, in Clujul “capitala europeana a tineretului” ! Nu-i asa ca e bine ?

Evenimentul a fost ilustrat de Siviu Cristea, Noemi Adrienn, si Dan Bodea

Foto text: Silviu Cristea

PS: Necesara mentiune : Translivania Reporter a fost publicatia care a ilustrat evenimentul. Respect ! Asta nu schimba cu nimic concluziile triste de mai sus.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s