Sport cu zambetul pe buze

Cand intelegi ca valoarea trebuie dublata de munca, de concentrare, de tenacitate si, ei da, de un dram de noroc, rezultatele te rasplatesc.

Va spuneam in postari anterioare ca se poate naste in timp o mare echipa de handbal feminin la “Universitatea”. Azi s-a mai pus o caramida la temelia ei.

“U” Alexandrion, renascuta dupa un tur cenusiu si dezamagitor, a intalnit locul III din campionatul trecut, HC Dunarea Braila. Mec greu de tot, in fata unei echipe cu talie impresionanta, cu o infinit mai bogata experienta, cu o stabilitate pe banca aproape de neimaginat in sportul romanesc.

Nu va fi o cronica de meci. Nu sunt ziarist sportiv, nu o sa va spun impresii tehnice, plusuri si minusuri handbalistice.O sa spun doar ca ceea ce se intampla la aceasta echipa de la inceputul returului este o demonstratie despre echipa, grup, entuziasm, talent, incrancenare pozitiva si foarte multa munca.

U Braila1

In echipa asta incep sa straluceasca viitoarele vedete ale handbalului clujan si, de ce nu, romanesc.

U Braila3Azi a fost randul Anei Mazarean si Laurei Popa. Prima a inchis efectiv poarta, a aparat cinci lovituri de la 7 m, numeroase alte situatii in care era unu la unu cu adversara. A doua a fost o golgetera meritata, iar stapanirea de la golul victoriei, marcat in min 59:53 prevesteste o mare campioana.

U Braila2

 

Mi-a placut un titlu aparut in online dupa terminarea meciului : “Carmen AMAGIEI“. Nu stiu cata magie este, dar Carmen Amariei a reusit sa faca din fetele astea un grup ca o stanca, incrancenate si zambitoare in acelasi timp.

Sambata viitoare mergem la Zalaul lui Tadici. De ce nu ne-am intoarce cu 3 puncte?

Haide “U” !

Photo : Arman Noemi si Madalina Donose

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s