“Eu si arpi”…… catre Gherla

Apare in Gazeta Sporturilor. Editia print. Azi. Ca doar azi e meciul, nu?

Titlul este asa cum ma asteptam : “Morisca financiara de la CFR Cluj“. E cam nasol 🙂

Asadar “eu si arpi”, aia de o pus Cluju’ pe harta Europei, Vai, dar cum? Au facut “inginerii financiare”? Vai nu, cum? Ei? Deontologii care sunt “altfel” decat miticii?

Sa purcedem. Adica in 2011 se infiinteaza Fundatia CFR 1907 Cluj. No bun. Si fundatia aia are ca scop “promovarea fair-play-ului si combaterea dopajului, nu doar in in fotbal ci in sport in general”. Serios ?

Frane8

Fondatorii sunt familia Farkas (avocati) si o avocata, Dobai Georgeta, nu intamplator regasita si in actionariatul Transilvania Media Group (adica Look TV, adica acolo unde arpike a intrat zilele trecute in actionariat prin Electrosigma).

No bun, sa vedem ce facea fundatia asta :

Frane2

 

Frane3

 

Frane4

 

Frane5

Ce zice Gadola, unul din actionari :

Frane7

Si ce spune ANAF :

Frane6

Asadar “eu si arpi” erau maestri in a eluda plata taxelor la stat, ca doar, nu-i asa, ei sunt mai cu mot decat prostii care platesc taxe.

Saracii jucatori, dupa ce semnau ca renunta la majoritatea banilor de pe Contractul cu clubul, primeau “sponsorizari” de la Fundatie. Ca doar, nu-i asa, conform obiectivelor fundatiei, erau obiect al luptei antidoping.

Sa mai spunem doar atat : conform ANAF, fundatia lu’ peste a terminat anul fiscal 2013 cu o pierdere de peste 9,000,000 lei. Saracii, au “sponsorizat” la greu jucatori care “renuntau” la banii de la club.

Pentru presupusa mita de 300,000 de euro, primarul Ploiestiuluie cam ascuns. Pentru 11 milioane de euro evaziune si plati ilegale, “eu si arpi” sunt bine mersi. Pana cand ???

 

 

Advertisements

One thought on ““Eu si arpi”…… catre Gherla

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s