Noi ne-am asumat

Se mai intampla o data. Cand o conducere vremelnica si aproape impostoare refuza gesturi simple si elegante, suporterii “Universitatii” sunt mereu acolo, pentru a spala onoarea si a reaseza lucrurile in fagasul lor firesc.

Inaintea finalei Trofeului Carpati la handbal feminin, fetele echipei nationale a Romaniei au primit, ca un gest de minima reparatie pentru un gest mic facut de un conducator minuscul, cate un exemplar din “Sepcile Rosii” a lui Ioan Chirila. Asta a fost felul suporterilor “Universitatii” de a arata tuturor ca “U” e Cluj, ca intotdeauna tricolorul si steagul alb-negru vor flutura impreuna.

Trofeul Carpati U

Sa fie asta inca o dovada ca noi suntem aici. Mereu. Ca raspundem la umilinte cu gesturi nobile. Si chiar daca “această acţiune nu a fost asumată de către club” (conform stiridesport.ro) , nu-i nimic. Ne-o asumam noi.

PS: Cele doua zile de Trofeu Carpati a mai demontat un “mit”. Al indiferentei clujenilor fata de spectacolul sportiv. Cand acesta e real, cand emulatia e sanatoasa, se umplu sali si stadioane. Ce sa stie insa, niste vremelnici care nu isi asuma nimic ?

Photo : Dan Bodea

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s