MINCINOSII

Spune o vorba ca “fiecare pasare pe limba ei piere”. Celor de la FRF li se potriveste ca o manusa zisa de mai sus. Ca sunt cocalari smecheri si infatuati, stiam. Azi mi-au dovedit ca sunt si prosti. Si mincinosi. Si ne credpe noi prostii-prostilor.

Legat de votul de ieri din Comitetul Executiv legat de gazduirea finalei Cupei Romaniei editia 2014/2015, FRF da azi un comunicat. Nu l-a cerut nimeni. Faptul ca l-au dat e dovada ca sunt niste stupizi. Comunicatul e semnat “Federatia Romana de Fotbal”. Simplu, acoperitor. Sa intrebam, asadar, daca Mamma Mia Becicherecu Mic, membru afiliat al FRF a fost intrebat inainte de respectivul comunicat. Decizia a fost a Comitetului Executiv. De ce nu si-o asuma?

Comunicatul in gasiti AICI. Intr-o veritabila limba de lemn, ni se spune cat ar fi vrut ei sa voteze altceva, cat sunt ei de deschisi, dar, ca sa vezi, ROAF (mama lui de regulament!) nu ii lasa. Cata noblete !!! Daca nu ar fi ipocrizie si de-a dreptul o MINCIUNA.

Cluj-Arena1

Ce spune ROAF (Regulamentul de Organizare a Activitatii Fotbalistice), editia iunie 2014, adica “blestematul” ala de regulament? Cupa Romaniei e descrisa la articolul 30. Care, in ceea ce priveste finala, spune (la aliniatul 17) ca :” Finala Cupei României se organizează de FRF, de regulă, în Bucureşti. Ordinea în care sunt înscrise echipele în programul finalei este cea în care au fost trase la sorţi pentru jocurile din semifinale

Intelegeti? “de regula”. Asta da libertatea de a schimba regula. Desigur, democratic, prin vot. E drept, e justificata si intrebarea : Daca , asa cum se plang “federalii”, ei ar fi vrut dar nu ii lasa ROAF, de ce au mai votat ieri in CEx? Si apropo, de ce in CEx? Scrie undeva ca acesta stabilieste daca regula e regula sau e neregula?

Sa continuam: “FRF a decis să respecte principiul potrivit căruia regulile competiției nu se modifică în timpul desfășurării acesteia, cunoscut fiind faptul că, de la inaugurare, „Arena Națională” a găzduit toate finalele de Cupă și Supercupă a României“. Adica cum? Ce are “regulile nu se schimba in timpul desfasurarii competitiei” cu “de la inaugurare, Arena Nationala a gazduit…..”. What ???? Scrie in ROAF de Arena Nationala???

Comunicatul se incheie apoteotic: “...În acest context, „Cluj Arena” va rămâne prima opțiune pentru găzduirea Supercupei în 2015…” Bomboana otravita aruncata, in scarba, noua, prostilor. Sa va amintesc doar ca, pare un gest reparatoriu. Doar aparent. Sansele ca “U” sa joace o finala a Supercupei tine exclusiv de castigarea Cupei Romaniei. Pentru ca, altfel, daca oile castiga, vor juca, probabil cu ASA (sau cine va fi pe locul doi in campionat). Iar daca pierd campionatul, vpr juca, din nou, finala Supercupei cu castigatoarea campionatului (probabil tot ASA). Asa spune ROAF-ul ala blestemat in articolul 31, dedicat Supercupei Romaniei.

Acuma ma intreb: cat de idioti sunt sa ne creada intr-atat de prosti sa inghitim galusca acestui comunicat? Sunt niste MINCINOSI. Cine mai credea altceva, acum are dovada.

Sursa foto: http://www.clujarena.ro & fotocluj.ro

Advertisements

7 thoughts on “MINCINOSII

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s