Pentru ca noi suntem “U”

Nu i-am cerut voie, dar stiu ca nu se va supara. Un prieten drag le transmite “U”istilor ceea ce gandim si dorim cu totii. Asadar:

“Plângem, apoi râdem, glumim, facem haz de necaz, apoi iar plângem, trecem de la o stare la alta mai repede ca niciodată. Totusi, mai depinde de noi un lucru sezonul ăsta, trebuie sa avem mare grijă să nu îl ratăm ci să profităm de el si sa il facem bine.
Avem finala cupei, e ultimul moment in care mai putem face lumea sa vorbească de noi. Trebuie să fim multi, frumosi, si in ciuda viitoarei retrogradari să îi facem si pe cei care nu au înteles încă, să înteleagă că noi suntem altfel.
Să îi facem să regrete lipsa noastră din prima ligă. Să atragem atentia asupra noastră.
E tot ce mai putem face noi si ar fi păcat că acest moment istoric dar si crucial poate pt viitorul nostru să treacă în anonimat.
Avem si noroc că jucăm cu stâna, pt că asa evenimentul va fi mediatizat la maxim, asa că haideți să începem să ne organizăm!
Si cine stie, poate ne vede cineva cu minte si potenţa si intelege ceea ce walter n-a înteles cu toate plecările si întoarcerile lui.

U O idee

Nu stiu ce se mai poate spune. Poate doar ca imi amintesc de un capitol din cartea “Sepcile Rosii” a lui Ioan Chirila. Se numeste “Ce mult ne-au iubit bucurestenii!”. Pentru toti “U”istii din ceruri care au incantat generatii si generatii, de la Brutus Ratiu la Dan Anca, de la Lazar Sfera la Zoli Ivansuc,,,,, sa ii facem pe bucuresteni, pe romani, sa inteleaga ca “U” este o idee. Nemuritoare !

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s