31 Mai – Ziua “U”istilor

Suntem linistiti. Rezultatul de aseara a pus capat calvarului. In ciuda multor “prohoditori” de profesie si vocatie, vad ziua de ieri ca una a inceputului. Unul curat si linistit. Asa cum ii sta bine lui “U”. Sper doar sa fi invatat ceva din “experienta” sclipicioasa in care “U” a vrut sa fie altceva decat a fost creat sa fie.

Ne ramane, din acest sezon 2014/2015 o singura zi : Ziua Finalei Cupei Romaniei, in  care joaca “U”. Momentul asta asteptat de noi toti trebuie sa ne gaseasca pe stadion. Stiu ca au “avut grija altii” sa se intample asta la 500 de km, nu cumva sa fim multi, dar asta, la jumate de secol odata, nu trebuie sa insemne nimic.

Duminica 31 Mai, trebuie sa fim langa “U”. Motivele sunt multe: au nevoie de noi, sunt intr-unul din acele momente in care suportul tribunei poate atenua lipsa atentiei clubului fata de jucatori, Pentru ca ne sta bine impreuna. Si, mai presus de orice, pentru ca….. joaca “U”.

Sa va aduceti copiii cu voi. Sa ii imbracati in alb-negru si sa ii invatati “Slava tie, studentie”. O tribuna “U”ista plina de copii frumosi ne da speranta viitorului.

Pentru ca, nu-i asa:

Advertisements

One thought on “31 Mai – Ziua “U”istilor

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s