Du-te fara sa te uiti inapoi !

A plecat ! Dar…. a fost??? Intrebare justificata de multele gafe, de absenta dintre noi in momentele cheie ale “prezentei” sale la “U”.

Ei da, Vlad Munteanu a “demisionat”. Gestul asta trebuia facut demult. Un om de onoare, vazand ca e contestat, ar fi parcurs pasii normali: o discutie barbateasca fata in fata urmata, daca era cazul, de o plecare onorabila. Nu a facut-o, adoptand principiul “cine sunteti voi sa va dau eu socoteala?”, s-a ascuns de orice dialog real si a ales sa plece in momentul in care echipa e retrogradata matematic. Ca un sobolan care paraseste corabia cand simte pericolul iminent.

captura Vlad Munteanu

A venit cautionat de numele Munteanu. L-a evocat mereu pe tatal sau, Gogu Munteanu, fundasul “Universitatii” din anii 1969-1973. Cu parere de rau, nu i-a facut cinste! Nu a invatat nimic din ceea ce inseamna “U”, nu a stiut ca la “U” e mai important un zambet si o discutie franca in locul unei tinute Armani si un volan de Mercedes. A lasat mereu echipa in offside, Dupa venirea trio-ului Falub-Pojar-Papi macar am putut avea un dialog cu echipa, ca inainte nici macar asta nu a facilitat.Lucruri triste…..

Cum a fost prezenta lui, asa a fost si despartirea. Adica lipsita de glorie. As zice chiar ca a plecat fara sa fi invatat nimic.

Intr-un interviu luat de Catalin Suciu ( AICI ) spune, printre altele: “...Suporterii m-au contestat vehement, dar acea gașcă a fost prost informată…” Daca astea sunt cuvintele lui (Catalin le pune intre ghilimele, deci nu am avea de ce ne indoi). Cum ai spus ma??? “Gashca” ??? Noi suntem “gashca” ? Cum iti permiti, mai prostalaule ???

In alt interviu, in Prosport, acelasi personagiu soune, intrebat despre datoriile echipei, ca “… Nu pot spune care este cifra exactă. Sunt datorii mici însă, care pot fi acoperite de un posibil investitor...” Am numai doua intrebari: (1) Esti administrator special si nu stii cifra exacta? Halal ! (2) Vorbesti de posibil investitor? Nu stii, amaratule, ca atata vreme cat Walter e un fugar, actionariatul e blocat si nu se pot face absolut nici un fel de miscari (nici macar din partea minusculilor actuali actionari, darmite unul nou) ? Din nou, halal!

In fapt, in momentul asta “U” nu a pierdut nimic. pentru ca nu a avut. Nu a avut un presedinte-administrator, nu a avut un conducator, nu a avut decat un staff tehnic, o mana de angajati admirabili care duc greul si muncesc de atatea luni pe gratis, si o echipa. Echipa e asa cum ai creionat-o tu, Muntene ! Ce au avut, au si vor avea mereu, este masa de suporteri. Adica “gashca”, Muntene, aia de “umbla dupa U” pentru “U”, ignorand ifosele tale de conducator scolit prin Germania.

Te-ai dus ? Ai fost vreodata???

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s