Pana cand sa mai asteptam?

Ceea ce anticipam se intampla: morisca zvonurilor nu se mai opreste. Ce era de anticipat, se intampla zi de zi sau saptamana de saptamana. A fost Mihai Giurgiu. Cum care? “Afaceristul” care face parapeti de autostrada. A venit apoi Buzaianu. Ala de la Energy Holding, Ala mutat in Monaco. Credeati ca e gata? Nuuu… Acuma e “pe teava” un anume Viorel Tudose, ala cu “Getica”. A, intre timp mai “negociaza” si Quantum Media. Ca doar, nu-i asa, ce e Iglesias, ce e fotbalul…..Vor mai fi. Va mai dau eu doua-trei nume: Ilie Vlasin, Eugen Paraschiv, Mircea Spataru. Cum? Nu-i stiti? Nici eu, dar daca presa isi permite sa ia de bune toate elucubratiile emise de la “minunea blonda” si alte mai mici “minuni”, eu de ce nu as putea? Zic asa, si eu. Daca ma fortez un pic o sa fac si un interviu. Unul comun, in care cei trei pomeniti sa isi dezvolte “maretele planuri”.

ucluj

In timpul asta, orice alta initiativa e blocata. Nu-i de ajuns ca avem o comunitate oricum inerta si dezinteresata. Poate ca, totusi, ar putea construi ceva. Numai ca, in momentul in care ai face ce ar fi normal, sa ii iei Marietei jucaria, ar tipa ca din gura de sarpe ca, vezi Doamne, tocmai i-ai indepartat “investitorul”. Si ca, nu-i asa, vrem raul lui “U” care era la o semnatura de o renastere miraculoasa.

Chiar asa, pe cine mai prostesti, cucoana? Tu, blondu’, ceilalti trepadusi de prin jurul vostru, da, aia de au “sifonat” si inca spera sa o mai faca? Pe la club bate vantul, la intalnirea Ligii a doua ai stralucit prin “absenta nemotivata”, jucatori (cati mai sunt) sau angajati nu au cu cine vorbi, dar noi “negociem”. Si, nu-i asa, transmitem prin presa, prin diverse sageti “binevoitoare”, tot felul de aberatii, tragand de timp ca sa…. ce?

Cred ca este momentul ca detinatorul brandului “U” sa isi exercite drepturile. Oferirea prin concesionare gratuita a dreptului de folosire nu presupune nicicum ca acesta sa fie terfelit in felul in care gashca asta de neghiobi (sa nu il uitam pe Vladut, e si el “parte” la starea asta) o face. E momentul, zic, sa terminam cu dulcegariile si cu amanarile. Si e cazul, cu adevarat, sa ne luam “U” inapoi ! Orice amanare si orice cautionare in continuare a grupului asta de nemernici nu inseamna decat sa fim partasi la jaful si ingroparea lui “U”. Orice zi, orice ora trecute fara sa se intample ceva este inca un pas spre nefiinta. Celor care, cumva, mai aveti dubii, priviti statuia Doctorului Luca. Si amintiti-va ca era fundasul care “punea capul in bocancul adversarului”. Ridicati privirea, nehotaratilor, si priviti-l in ochi !

Se aude?

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s