“Cat curge Somesul…..”

Pe Walter inca nu l-au prins. Cica l-au “identificat”. No bine. Si? Mai departe? Astia nu vad ca de fapt “Walter lucreaza”. Prin intermediul lui ala micu’ si a Marietei. Cum dracu’ sa nu-l prinzi daca el lucreaza?

Asta este doar o constatare amara. Ca “lucreaza” adica. De fapt lucreaza Marieta si junioru’ si Limo si aialalti. Lucreaza de curge apa pe ei. Pentru binele lui “U”. Asa de bine lucreaza ca dau pe dinafara. Pana una alta, bani nu sunt. De unde ar fi, daca ala care are 98% din societate a fost doar “identificat”? El, “pe persoana fizica”, nu si conturile lui. Care oricum sunt goale. Alea stiute. Printre altele si cel al “Universitatii”. Bate vantul, adica.

In conditiile astea, o Marieta Anastasescu care o fi ea “profi” in chestiuni juridice dar habar nu are ce e aia management sportiv, consiliata de mereu nelinistitul si prezentul Limo (credeati ca a plecat?), trage matza de coada. Reunire in 14 iulie. Ba nu, o amanam pe 22 ca nu avem bani de cazare. Intre timp mai face niste drumuri cu avionul de la Bucuresti la Cluj. Pe banii ei deocamdata. Sa fiti siguri insa ca va incarca si cu banii astia contabilitatea clubului. Ca doar a devenit si ea (a invatat repede asta) un “imprumutator”.  Din birourile clubului razbate ideea de a nu se inscrie in Liga a doua, ci in Liga a treia. Un fel de “punct si de la capat”.

Niciodata in istorie “U” nu a fost atat de balcarita si tavalita. Bejenia la Sibiu a fost un act de demnitate, asumat si dus pana la capat. Retrogradarea in Divizia C a fost un act de neputinta sportiva. Niciodata insa “U” nu a fost lasat pe mana unor netrebnici care sa o tavaleasca in noroi ca acum.

ucluj

E momentul sa actionam. E evident ca nici o resursa a Clujului nu se va misca pentri o societate putreda ca cea actuala. Si e normal. Iar solutia e simpla, o are la indemana Consiliul Local Cluj: luati taurul de coarne, exercitati-va dreptul de proprietar al marcii si eliminati cancerul asta de pe fata lui “U”. Inca nu e prea tarziu. Sunt convins ca TOTI SUPORTERII va vor urma. Si vor fi si mai dedicati, si mai atasati. Sunt convins de asemenea ca vor fi castigati si altii. Care vor vedea o constructie fara walteri, margineni si mariete. In toate formele si fetele lor. Si isi vor intoarce fata spre “U”. E acum o sansa. Poate ultima. Daca nu, istoria sa va judece !

Saptamana asta TREBUIE sa fie decisiva. Din pacate s-a ajuns la “ori ei, ori noi”. Ei, am vazut ce pot. Si ce vor. Noi? Sunt convins ca putem mai mult! Pentru ca NOI SUNTEM “U” !!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s