Incepem!

A trecut (aproape) o vara cum nu ne-am dorit vreodata. Inceputa intr-o ceata totala, continuata cu incertitudini, pigmentata cu zvonistica (parca nici asta nu mai e ce a fost candva), vara se apropie de sfarsit.

Din toata framantarea si incertitudinea care au macinat un club-etalon, ne-am ales cu ceva: cu o echipa de copii. Se spune ca sunt talentati si entuziasti. Sunt cruzi dar au acum O SANSA pe care destule generatii dinaintea lor nu au avut-o. Sa judecam drept si sa conchidem ca retrogradarea asta le-a dat sansa trecerii de la juniori la o echipa de seniori. Alte perspective, alte responsabilitati, alt public. De zece ani incoace, ei sunt prima generatie care are sansa sa nu se imprastie.

Liga a doua nu e usoara. Nu mai joci cu Minerul Iara sau Potaissa Turda. Vor intalni acei “semi-fotbalisti” pentru care forta si violenta sunt singurele atu-uri. Aia pot fi depasiti cu determinare si cu talent. Pe care le au ai nostri, si pe care trebuie sa le valorifice.

Sambata, la Targoviste, prima etapa. Copiii lui “U” au nevoie de sprijin. Ca un fel de intoarcere in timp la acel memorabil Targoviste – “U” 0-0 din 1997, mergem cu o echipa de copii. E nevoie ca, pentru 90 de minute, sa le fim sprijin. Sunt convins ca multi dintre ei au privit galeria manifestandu-se la Cluj sau in deplasari si s-au intrebat daca vreodata vor fi ei “eroii” pentru care galeria sa cante 90 de minute. A venit vremea. Vremea LOR! Daca sunt constienti de aceasta sansa uriasa, rezultatul le va fi favorabil. iar noi, din tribuna, ne vom regasi linistea si zambetul. Pentru ca….. “U” !!!

U Martinescu

Copiii lui “U” / Foto: Martinescu Stefan

Niczuly, Crisan, Butean, Ursu sau Schieb. Vom fi langa voi ! Trebuie sa aveti incredere in voi si va veti simti impinsi de la spate !

Mergem, asadar. Unde? Aici:

Video produs de Coco Predescu

Haide “U” !!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s