Si ati fost !

Nu stiu cat de inspirat a fost acel apel adresat copiilor de azi ai lui “U” de a urma exemplul legendarului Doctor Luca, dar pot spune ca in seara asta au facut-o.

Pentru 90 de minute, Doctorul Mircea Luca a coborat de pe soclu si a mai intrat o data pe iarba. Poate pentru o secunda a fost stingher, dar, ca un adevarat simbol, a intrat repede “in ghete”. Si s-a numit, pe rand, Darius Himpea, surpriza cu nr.11 de pe stanga, cel care a transformat in anonimi pe “marii fotbalisti” Papp sau Ad.Popa, sau Radu Crisan, cu o prestatie imperiala, cu atitudine si realizari de mare fundas, s-a numit Marvin Schieb, cel care, cu o cursa pe stanga cu “marele” Varela l-a facut ca in curtea scolii, trecand pe langa el ca intercity-ul in prafuita si neterminata gara Medias, s-a numit pe rand Niczuly, Dulap, Tarcea, Kovacs, Cindea, Calcan, Popescu, Greu, Cocina, Boboc si Tarcea. Si a fost tare mandru Doctorul Luca sa vada in fiecare din cei pomentiti aceeasi determinare, suflet si entuziasm care l-au facut unic in istoria “Universitatii”.

Ufcsb Noemi

Meciul s-a incheiat, incet se sting si luminile stadionului. Doctorul Luca se urca din nou pe soclul de unde pazeste, cu grija parinteasca, casa “Universitatii”. Maine, daca treceti pe langa stadion, priviti-l pentru o clipa. Veti vedea un Mircea Luca zambitor. “Universitatea” incepe sa se intoarca la ceea ce stie cel mai bine sa fie. O poveste perena, despre daruire, entuziasm, suflet si pasiune. 

Multumesc, Mircea Luca! Cel de pe soclu si cei din teren! Multumesc “Universitatea”!

Viata asta tin cu “U” !

Photo: Noemi Arman

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s