Vrem meciul juniorilor FC Ardealul – “U” pe Stadionul Dr.Mircea Luca!!

Profitand de faptul ca meciul “mare” al “Universitatii” se desfasoara doar maine, am fost azi la Baza De Pregatire Dan Anca a “Universitatii”, acolo unde au jucat juniorii A si B ai lui “U” in noua competitie nationala “Turneul Elitelor“. Una din putinele initiative laudabile ale FRF, noua competitie aduna reprezentantele celor mai bune si prolifice Centre de Juniori din tara. Impartite in doua serii (Est si Vest), 24 de echipe se bat pentru titlul national, care va permite participarea in noua competitie europeana Youth Europe Champions League.

“Universitatea” este prezenta la ambele categorii (Under 19 si respectiv Under17), si are rezultate notabile. Echipa Under 19 are 5 victorii din 5 meciuri, cu un golaveraj 14-0, fiind singura echipa din tara fara gol primit. Azi au invins, net, FC Brasov cu 5-0, dupa un meci extraordinar, in care am vazut totul: daruire, pasiune si mult, foarte mult talent. O echipa din care oricand poti selectiona 4-5 jucatori sa ii aduci la echipa mare. Mare am spus??? Pana in luna mai, vreo 4 din cei de la echipa mare jucau aici, la juniori. Glumind, cred ca Butean, Patrick, Crisan, sau Cindea ar trebui sa traga tare. Vin din urma fotbalisti la fel de talentati.

"U" - FC Brasov 5-0, Turneul Elitelor Under19

“U” – FC Brasov 5-0, Turneul Elitelor Under19

U junioriA2

Am avut placerea si bucuria sa intalnesc azi doi profesionisti. Unul al gazonului, profesorul Mihai Georgescu, si celalalt al condeiului. Ovidiu Blag, “U”ist inainte de a fi jurnalist, a si scris azi, despre meci si competitie. Si tot Ovidiu a avut o idee nemaipomenita (AICI): in etapa a noua, se joaca derbiul seriei Vest, intre cele mai bune echipe Under 19, ambele clujene, cele ale FC Ardealul si “Universitatii” Cluj. Ovidiu a lansat ideea ca acest meci sa fie gazduit de “stadionul mare”, acolo unde au pasit atatea generatii si generatii de juniori talentati. Frumos ar fi ca asta sa fie doar inceputul unei campanii Sprijiniti juniorii lui “U”.

Tuturor celor care ati fost incantati de prestatia copiilor Clujului in meciul de joi seara, le recomand : faceti-va timp pentru meciurile “Universitatii” din Turneul Elitelor. Merita!

Viata asta tin cu “U” !

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s