Weekend cu “U”. Veniti duminica pe Dr.Mircea Luca!

Cand FC “Ardealul” si FC “Universitatea” au convenit sa accepte propunerea suporterilor de a disputa meciul direct pe “stadionul mare”, cand “Ardealul” a acceptat mutarea meciului de sambata pe duminica, nutream speranta ca meciul de sambata de la Baia Mare al “seniorilor” Universitatii trebuie vazut.

Si nu ne-am inselat. Un meci plin, clujeni multi si dragi, insotiti de maramureseni indragostiti iremediabil de “U”, un gol FABULOS si o victorie MARE. Astea sunt plusurile. La minusuri, un stadion jerpelit si incremenit in anii 70 ai secolului XX, un teren de liga a cincea, un lider impotent si dezamagitor prin exprimare.

Am trecut cu bine hopul asta. A fost, daca mai trebuia, dovada ca echipa asta de pusti poate bate pe oricine. Si poate pierde cu oricine. Adica, mai mult ca oricand, este … “U”.

Duminica ne intoarcem pe stadionul Dr Mircea Luca. Pentru meciul juniorilor A din Liga Elitelor U19. Stiu ca, probabil, vreo 36 de tineri fotbalisti vor adormi greu in seara asta. Cuprinsi de emotia fireasca, de nerabdarea de a juca pe un stadion adevarat, in fata unor spectatori, cu tabele digitale si speaker la microfon. Adica asa cum nu prea se intampla la meciurile de juniori.

Peluza Sepcile Rosii promoveaza meciul de duminica

Peluza Sepcile Rosii promoveaza meciul de duminica

Duminica, ora 12,00 meciul-derby al Seriei Vest a Ligii Elitelor U19, FC Ardealul – Universitatea. Sa veniti, sa aduceti copiii, sa aduceti fairplay-ul si aplauzele. TOTI copiii de maine merita cu prisosinta !

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s