Magda Jerebie pentru “U”

Se apropie ziua de 10 martie 2016. Un apel lansat de Peluza Sepcile Rosii ne cheama sa fim acolo unde trebuie sa fim. Alaturi de “U”.

De ce? Pentru ca … “U”.

Multi, tare multi dintre cei care au purtat cu mandrie “U” pe piept au transmis mesaje pentru familia “U”ista. Este plin facebook-ul de mesaje venite de la cei pentru care, macar o perioada, cariera sportiva a insemnat “U”. Ce spun toti si fiecare dintre ei?

“…Tu insa esti norocos….ai sansa sa faci parte din istoria acestui oras, pentru ca nu cred ca iti poti imagina Cluj-Napoca fara “U” – Mihaela Tivadar, handbalista, fosta componenta a echipei nationale de handbal a Romaniei si fosta jucatoare la “U”…

“…pentru tot ce am simtit cat am jucat in alb-negru, pentru ca nu te poti gandi la Cluj fara “U”, in 10 martie o sa va fim alaturi…” – Nicoleta Dinca si Ovidiu Stoianof, ea fosta componenta a echipei de handbal “U”, el, candva atacantul fotbalistilor de la “U”

“…Fii alături de cei ce tin în viata simbolul unei inimi românești,în 10 martie de esti U-ist pe străzile Clujului ai sa marsaluiesti! Doar împreună puteti salva Universitatea!!!” – Dragos Balauru, fostul portar al echipei de fotbal “U”

Pana apuc sa public asta, sunt convins ca vor aparea si alte reactii, si alte indemnuri. Cateva dintre gandurile transmise familiei “U”iste au pentru mine o incarcatura emotionala si o semnificatie aparte. Pentru ca vine de la un OM care ne-a invatat ce inseamna talent, devotiune, determinare si reusita la cel mai inalt nivel.

MAGDALENA PALL-JEREBIE: “”U”-simbolul tineretii! “U” nu imbatraneste niciodata! Fiecare generatie de sportivi care cel putin pentru anii studentiei apara culorile clubului, daruiesc din tineretea lor, din dragostea lor, ca recunostiinta pentru posibilitatea de a evolua in fata unor spectatori, sustinatori care ii incurajeaza permanent,la bine si mai ales la rau! Anii petrecuti la “U” au fost cei mai frumosi din viata mea,ca jucatoare ,apoi ca antrenor! Mult succes in tot ce va doriti sa realizati! Cu mult drag,anii petrecuti la “U”au fost cei mai frumosi din viata mea,ca jucatori ,apoi ca antrenor! Haide “U”!”

"U"nicul numar 13. Alatur de "baciul" Martin

“U”nicul numar 13. Alaturi de “baciul” Martin

Ascultand-o, ramane doar intrebarea: Tu poti sta deoparte? Joi, 10 Martie, orele 17,00, Piata Unirii din Cluj. Se intalnesc “U”istii. Vii ?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s