Despre regi in curu’ gol

Probabil ca titlul va ofensa o sama de “deontologi”. Poate ca asa si trebuie. Ca destul am tot incercat sa fim culanti si sa folosim limbaje “politically corect”.

Plina e “presa” zilei de azi de “evenimentele grave” petrecute ieri pe baza Dan Anca. Sigur, aproape toate au o singura sursa: articolul apaut pe site-ul academiei lui hagi. Ca doar meciul s-a disputat pe Marte si onor “jurnalistii” clujeni nu si-au deplasat onorabilele dosuri pana in Gheorgheni. Probabil ca erau la felul intai, si nu se facea, nu-i asa, sa se deranjeze. Cateva exceptii (Alin Sutea, Adrian Rus), in rest nimeni.

Dar lasa ca e bine asa… Ce mama dracu’ vor si amaratii astia de la “U”? Nu conteaza ca scrie Adrian Rus (cjsport.ro) ca “…la final s-au poziţionat la intrarea la vestiare, fotbaliştii şi staff-ul Viitorului rămânând minute bune pe banca de rezerve după încheierea partidei. De teama suporterilor lui „U”, oficialii clubului patronat de Gheorghe Hagi au chemat Poliţia şi Jandarmeria, componenţii Viitorului intrând cu greu la vestiare mai apoi, furia fanilor fiind stăpânită şi de către staff-ul U19 al Universităţii. În cele din urmă, atmosfera s-a liniştit înainte de apariţia forţelor de ordine, autocarul constănţenilor fiind escortat, totuşi, la plecare…” Scrisa de unul din putinii jurnalisti care si-au plimbat fizicul la fata locului.

hatiegan andrei

Spune Alin Sutea un mare adevar AICI . Cine sa-l asculte? Lasa, ca stim “noi”. Astia de la “U” sunt nimic altceva decat niste golani. Nu-i asa?

Cand am scris, dupa “experienta” de la meciul Romania-Spania ca ti se apleaca daca stai mai mult de 5 minute printre astia, am fost repede catalogat si abordat cu manie proletara de unii dintre ei. Mult le-a luat sa ne arate, din nou, ce tagma de jurnalisti sportivi are Cluju’ asta…

As fi trecut sub tacere un amanunt, dar acuma e musai sa il amintesc. Asa de “tensionata” a fost atmosfera si asa nevoie a fost de jandarmi ca am stat minute bune de vorba, vreo 10 dintre noi, cu Zoli Iasko, acolo, in mijlocul parcarii. Stiti voi, mana dreapta a rejelui la cacademia lui. Omul asta inca se bucura de un oarecare respect si doar pentru ca si-a rupt piciorul aparand poarta lui “U”. Da’ e pe cale sa si-l risipeasca si pe asta… Cum poti mai Zoli sa lasi sa apara pe site-ul academiei mizeria aia de relatare? Inteleg ca fiecare isi apara jobul si pozitia, dar parca ieri spuneai altceva, parca erai convins ca-s si la voi multe carente si veti incerca sa luati masuri. Cum poti accepta inca pozitia asta de sluga la un nemernic? Cand am auzit ca ai spus  “..dar cum sa ii faca asa ceva echipei lui hagi?”, m-am lamurit. Totusi, cine e echipa asta? O fi “echipa lui Dobrin, Troi sau Iovanescu”? Sau cumva “echipa lui Oblemenco, Taralunga sau Deselnicu”? Poate seamana cu “echipa lui Petchovschi, Domide si Gornea”… Vai nu! Imi amintesc acum: e echipa lui hagi, finu Becali si pretenaru’ mitica. Asezonata cu niste “sinecuristi” precum Burchel, Anghel sau Manaila. Langa care, frica mi-e ca se aseaza clujeanul nostru Zoli. Pacat!

sursa foto: cjsport.ro

Advertisements

3 thoughts on “Despre regi in curu’ gol

      • Berea e calde, sucu` e calde, ne revorgoram cu un meci in Liga 1, radem cu nea Gigi si crapam “decat” capetele la seminte….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s