Blondul MACICASAN si “capodopera” sa

Un fotbalist roman se lua in gura cu un ziarist. Pardon, uitasem ghilimelele. Nu la fotbalist si nici la gura…. Ii zicea “Blondule….. “… sinumaistiuce. Asta, purtatorul de ghilimele, il facuse nustiucum pe fotbalist. Pe care il cheama Tucudean. Acuma nu o fi Tucudean vreun frate cu Ronaldo, dar ce e ghilimelistul blond e …. O sa vedem noi ce e.

Asadar, scrie nenea asta azi, pentru http://www.liga2.ro (de fapt Prosport) un articol despre situatia de la “U”. Articolul e datat 27 iulie/ora 18,01. Este AICI Ne spune personajul blond, vietuitor prin studiourile LookTV ca totul e “in aer”. Ca noul proiect “nu poate demara decât după ce societatea lui Florian Walter îşi va da acceptul“. Sa mori tu….. Asa ai inteles? Concluzia asta hazlie m-a facut sa citesc mai departe, altfel nu imi pierdeam vremea cu ineptiile scrise de tovarasul asta.

"Biblia" si sapca fiecarui "U"ist

“Biblia” si sapca fiecarui “U”ist

Ce mai aflu? Ca “acuma vineri” a vorbit nenea Boc cu rectorul de la USAMV sa isi dea acordul ca era “ultima facultate” care nu si-l daduse. Ma absolvent de UBB, ma papusa gonflabila, USAMV este ditamai Universitatea. “Facultate” e ceva ce ai terminat tu dintr-o regretabila eroare.

De fapt, ghilimelistul citeaza ce “a spus astazi, la Realitatea fm, primarul Emil Boc.” Numa ca citeaza aiurea, interviul la care face referire ca ar fi de astazi e undeva la inceputul lui iulie. Rogu-va, aveti rabdarea sa cititi articolul intreg (din linkul de mai sus) ca mie mi se apleaca sa mai pun aici citate. Numa’ ca n-oi putea sa nu il intreb pe purtatorul de ghilimele, pe “ziaristul” Vlad Macicasan daca stie sa foloseasca o cautare simpla pe site-ul primariei. Acolo, asa cum sunt toate, gaseste HCL 40d/6.07.2016 care consfinteste infiintarea noi asociatii care va duce mai departe (speram ca fara personagii walteriene, dar despre asta altadata) simbolul “U”. Gaseste acolo blondul ghilimelist si Hotararea de Consiliu Local (auzi ma? exista HCL, nu cum spui tu azi ca “va fi un proiect pe ordinea de zi“), Actul de constituire si Statutul, tot ce i-ar trebui ca sa inteleaga. Datat 6 iulie 2016. No, dar el, saracu’ de unde sa stie? Ca la ei la Look li s-o fi taiat netul.

“U”istilor mei dragi le spun doar atat: nu puneti botul la scriiturile de vacanta ale unuia batut de soarta. Lucrurile sunt pe fagasul cel bun, incet-incet, poate prea ardeleneste (dar mai bine asa, masurand de 10 ori si taind o data), in luna august toate vor fi asezate. Personagiului asta rupt de lume, caricatura de refugiat tocmai aterizat in Europa civilizata, ii spun ca daca va dori vreodata (indoi-m-as, totusi) sa scrie ceva real, onest, sa intrebe. Ca nu costa. Inca…..

Si acuma, la final, o sugestie pentru UBB: inteleg ca numitul Vlad Macicasan este absolvent al Facultatii de Jurnalism si Stiintele Comunicarii a UBB. Onor conducere, faceti, rogu-va, un audit, o evaluare, ceva la facultatea asta. Cum poate, Doamne, sa fie absolvent un asemenea “ziarist”???

Viata asta tin cu “U”

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s