Impreuna suntem “U”

Nu stiu daca tata va putea sa vina la meciuri, iar eu sunt in Germania, dar vrem sa fim membri sustinatori al “Universitatii”. Ma ajuti?“. Mesajul asta vine de departe de tara. Din alt colt de lume, din Canada, Nick Carabas cauta “pile” sa fie cat mai rapid membru. Ca el, multi.

Suntem intr-o etapa a primenirii. Ne-am asumat un restart despre care nu stiam multe. Stiam insa, ca, atata vreme cat exista “U”isti, va exista si “U”. Acum patru ani, pe o scena, inconjurat de copiii de la Centru de Copii, un mare “U”ist a spus ceva memorabil: “Cand ultimul om va parasi Pamantul, o va face strigand Haide U !“.

FC Universitatea Cluj a demarat actiunea de inscriere a membrilor sustinatori. A fost un semnal mult asteptat. Si s-au strans din nou “U”istii. In mai putin de 10 zile, “U” s-a “imbogatit” cu peste 350 de membri. Multi din cei ce suntem in tribuna meci de meci, sau umar langa umar in deplasari, ne-am “acontat” deja aceasta onoare. Ca intotdeauna, “falanga activa” a raspuns cu promptitudine.

impreunasuntemu

Mesajul de azi e adresat “multimii mute”. Ati spus, chiar daca nu prin cuvinte, ca “U” este in sufletul vostru. Pana acum, conjuncturi potrivnice v-au tinut departe si tacuti.

Acum A VENIT VREMEA ! Veniti langa noi, veniti langa “U”. E TIMPUL !

Amanunte despre campanie si despre modalitatea de a deveni membru sustinator al Universitatii, gasiti AICI.

Eu sunt “U”member #23. VOI ?

Advertisements

2 thoughts on “Impreuna suntem “U”

  1. Chiar ma intrebam oare cati membri cotizanti sunt.Am aflat raspunsul din textul dumneavoastra.E un inceput, dar ar trebui sa fim mult mai multi.Daca ne raportam la numarul celor care au dat like paginii Universitatii Cluj suntem extrem de putini cei care am contribuit financiar.Suma ce trebuie platita anual nu e mare si nu inteleg de ce unii nu sunt dispusi sa sacrifice un pachet de tigari sau 2 beri lunar pentru a ajuta financiar echipa.Ar trebui sa fim macar 5000 de suporteri cotizanti.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s