Post scriptum la cinci sute…

Urmare a postarii de ieri, simt nevoia sa fac unele precizari:

Cazul echipei fenminine de handbal “U” este doar unul dintre exemple. Pentru ca e cel mai recent. De acelasi “tratament” beneficiaza si baschetbalistele “Universitatii” carora li s-a spus (va amintiti), pe un ton ritos ca “ce mare lucru daca o saptamana se antreneaza dimineata la 8?” Asta pentru ca salile din Cluj nu sunt deloc “prietenoase” cu echipele “Universitatii”. Vom deschide si acest subiect, al felului in care infrastructura sportiva a Clujului e folosita. Atata doar ca, eu asa consider, ca este o problema de management al celui mai mare club de jocuri sportive al Clujului, sa rezolve problema infrastructurii.

Baschetbalistele “Universitatii” beneficiaza de acelasi “tratament”. Ele au avut in acest sezon doua deplasari la Galati (unde, in ambele cazuri au castigat), folosind aceeasi “reteta” a unor drumuri istovitoare de 10-12 ore pe sens. Pentru Clubul “Universitatea” transportul aerian este ceva straniu si de neconceput. Candva, criticam “atitudinea” unui manager cu mop care isi lua fotbalistii de la un stadion din Bucuresti si ii aducea la Cluj in aceeasi noapte, fara dram de recuperare dupa efort. “Modelul” e identic la CS “U”. Handbalistele au plecat aseara de la Braila, dupa meci, si au facut toata noaptea drumul spre Cluj. In alte randuri, acelasi tratament a fost “aplicat” baschetbalistelor. Sau voleibalistelor. In general, fara exceptie, tuturor echipelor clubului.

Ghici cine e cel care se va lauda si se va “impauna” cu rezultatele sportive? Cine e cel care, de exemplu, se va lauda cu performanta baschetbalistelor ajunse in semifinale, cu o sansa reala de a prinde finala Ligii Nationale? Ghici cine?

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s