Ei sunt cei ce tac

Imi vine foarte greu sa scriu randurile ce urmeaza. Numai ca nu cred ca mai este alta cale. Imi vine tot mai greu sa inteleg ce se intampla la CS “Universitatea” Cluj. Sau, mai bine zis, ce “nu se intampla”.

“Furtuna” de la sfarsit de iunie generata de renuntarea la un staf si o echipa de baschet feminin care promitea, parea sa fie declansatorul unor schimbari cerute si asteptate. S-au facut “valuri”. S-au spus cateva vorbe grele. A trecut o luna. Nu s-a intamplat insa nimic concret. Au fost (cica) doua sedinte de Consilui de Administratie. (or fi fost?), cu schimbari drastice, cu reorganizare, cu alea-alea. Multe vorbe si de fapt nimic. Inainte de orice comentariu, sa ii cunoasterm. Ei sunt “diriguitorii” CS “Universitatea”:

Sau, vor unii sa credem ca ei sunt. In fapt majoritatea indeplinesc o impovaratoare obligatie de pe la Universitati. CA-ul asta nu are absolut nici o atributie si ca atare este tratat cu sictir de onor Directorul clubului. Sa dovedeasca ca nu e asa. Cu 5 luni inainte de intrarea in anul care va fi ANUL CENTENAR pentru “U” Cluj, la clubul asta nu se intampla NIMIC. Voiam sa spun ca e la nivel de Daciada, dar ar fi nedrept pana si fata de “festivalul” ala din epoci trecute.

Eu voi continua sa scriu. Poate degeaba. Sau poate nu. Voi scrie pentru toti cei care simt “U”, pentru memoria celor care nu mai sunt si au facut din “U” ceea ce este, un simbol si un brand adevarat. Pentru rusinea celor care ar putea dar nu fac nimic.

#ImpreunaSuntemU #NoiNuVoi

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s